Bodrum Amiral Turgut Reis İlkokulu

WEB https://amiralturgutreisilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Akçaalan Mahallesi Yakaarası Caddesi 7732.19/C Bodrum/MUĞLA
VİZYON : VİZYONUMUZ; YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA FARKINDALIK YARATAN VE GEREK SOSYAL GEREK KÜLTÜREL GEREK AKADEMİK ANLAMDA BAŞARILI OKULLAR ARASINDA YERİMİZİ ALMAK, OKULUMUZUN ADINI ULUSAL VE ULUSLARARASI PLATFORMDA DUYURMAKTIR.
MİSYON : MİSYONUMUZ; KENDİ UFKUNU ÇİZEBİLEN, POTANSİYELLERİNİN FARKINDA OLAN, ÖRNEK TEŞKİL EDEN, İNSAN OLMANIN HER ŞEYİN ÜZERİNDE OLDUĞUNU BİLEN, TEMEL EVRENSEL DEĞERLERE BAĞLI, FARKLILIKLARI KABUL EDEN, MUTLU, YENİLİKÇİ, İLKELİ, SORUMLULUK SAHİBİ VE MUCİZELERE DEĞİL ÇALIŞMANIN GÜCÜNE İNANAN ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 07.40 - 12.30 Sabah 13.00 - 17.50 Öğlen
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuşları ile yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinin en eski mahallelerinden olan Akçaalan Mahallesi çokça göç alan bir mahalledir. Mahalle sakinleri genellikle turizm ve inşaat sektöründe çalışmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır. İl merkezine uzaklığı ise 128 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning Projeleri yürütülmektedir. eTwinning Okulu belgemiz ve ulusal ve Avrupa kalite etiketlerimiz bulunmaktadır.